KATEDRA

nyelviskola Eger

Business English

Államilag elismert üzleti szaknyelvvizsgát szeretnél, de nem tudod, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb?

Mi tudjuk: az LCCI!

Miért?

  • Az LCCI okleveleket számos angolszász egyetem, szakmai szervezet és munkaadó ismeri el magas színvonala és valós tudást tükröző bizonyítványa miatt.
  • Az angol üzleti szaknyelvvizsgát sokan harmadik generációs vizsgaként tartják számon, mivel a vizsgakérdések valós üzleti szituációba vannak ágyazva, a feladatok igen produktívak és a sikeres vizsgázó használható és tárgyalóképes angol nyelvtudásról ad számot.
  • Az angol üzleti szaknyelvvizsga 2004. óta magyar állami akkreditációt élvez.  
  • Üzletfilozófiának ügyfélközpontú, mely többek közt megmutatkozik a szóbeli vizsgáztatók pozitív hozzáállásában, a beérkező elektronikus levelek gyors és precíz megválaszolásában vagy abban is, hogy a vizsgázókat egyéni időpontra hívjuk a szóbeli vizsgán, így nincs felesleges várakozás.

 

Felkészítő tanfolyamok:

Heti 2x2 tanórában

Kezdés: 2017. október 06.

Vége: 60 óra esetén:2018. február 28.

          90 óra esetén: 2018. április 30.

          120 óra esetén: 2018. május 31.

            

Időbeosztás: hétfő és szerdai napokon: 18:00- 19:30

Óraszám

Tanfolyamdíj akció nélkül

Tanfolyamdíj akcióval

60

90 000 Ft + áfa

81 000 Ft + áfa

Megtakarítás:

9 000 Ft

90

135 000 Ft + áfa

125 000 Ft + áfa

Megtakarítás:

10 000 Ft

120

180 000 Ft +áfa

156 000 Ft + áfa

Megtakarítás:

12 000 Ft

 

Az ár min. 4 fős csoportos tanfolyamok esetén érvényes, a csoport maximum 6 fős lehet.

A Tanfolyamdíj a tananyag és a nyelvvizsga árát nem tartalmazza.

A tanfolyamdíjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

NEM AZ FKTV HATÁLYA ALATT MEGVALÓSULÓ KÉPZÉS.


 

 

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér