KATEDRA

nyelviskola Eger

Miért jó csoportban tanulni?

Mert

 • a csoport tagjai egymást is motiválják

 • egészséges verseny alakul ki a tanulók között

 • az előre meghatározott órarend rendszeres tanulásra késztet

 • érdekes embereket ismerhetsz meg

 • új barátokra tehetsz szert

 • kevesebbe kerül mint az egyéni nyelvtanulás

 

 

Tanfolyam időpontok:

A tanfolyamok általában hétfő-szerda, kedd-csütörtök, péntek-szombat párosítású napokon vannak, mind délelőtti és délutáni időpontokban.

Létszám:

Jellemzően kis csoportos, 4-6 fős tanfolyamok indulnak.

Tanfolyamzáró Tanúsítványok:

Minden modul végén a tanfolyam elvégzése esetén záró Tanúsítványt adunk!

Tankönyvek:

A tanfolyamok kezdetekor biztosítjuk a tankönyveket, nem kell a könyvesboltba rohannod!

Részletfizetés:

Minden tanfolyamra kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

Listaár:

Csoport létszáma

Óradíj

4 főtől

1 500 Ft

Aktuális akcióink és kedvezményeink a fenti árakból kerülnek levonásra.
 

Engedélyezett képzések:

 • Angol: csoportos: E-000374/2014/C001 Angol C2 1 1 035 C2-es szint; csoportos és egyéni: E-000365/2014/C001 Angol C2 1 1 074 C2-es szint
 • Német: csoportos: E-000374/2014/C002 Német C2 1 1 083 C1-es szint; csoportos és egyéni: E-000365/2014/C002 Német C2 1 1 077 C1-es szint
 • Egyéb nyelvek esetén a tanfolyamok nem az FKTV hatálya alatt valósulnak meg.

A következő kedvezményekre számíthatsz csoportos tanfolyamainkon

 • 5-10% törzshallgatóinknak
 • 10%, ha már tanultál a Hálózat egy másik iskolájában
 • akár 40 000 Ft értékű, országosan igénybe vehető belföldi tanfolyam minden külföldi nyelvtanfolyamon résztvevő hallgatónak 

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"Azért választottam a Katedrát, mert hallottam, hogy nagyon jók az eredmények és a felkészülést támogató tanárok. Nagyon jó volt a csapat, az oktató és a tanfolyamszervező.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.